13. Maarheeze - Klaterspeelweg

type: A

nr: 089.511

datum opname: 25 december 2007

raam: dichtgemetseld

locatie: pal langs de A2, waar de Maarhezerweg Noord overgaat in de Klaterspeelweg.

Toevoeging Joep: Zevenhuizensche Heide (N51 19.625 E5 35.367)

 

In de zomer van 2007 schreef ik: Tja, met circa 120km/u (toegestane snelheid aldaar!) voorbijrijdend, kom je niet veel te weten. Ligt niet al te ver van een benzinestation, maar ik weet niet wanneer ik hier weer in de buurt kom en de gelegenheid krijg bospaden af te struinen om deze te kunnen vinden en fotograferen.

 

Op Kerstdag - op weg naar goede vrienden - de gelegenheid kunnen nemen om een paar foto's te maken. Als ik het goed heb ligt deze net, maar dan ook net, binnen de grenzen van Maarheze, op een steenworp afstand van een benzinestation (Grote Bleek).

 

Dankzij Joep een aanvulling. Joep heeft bijna een jaar later foto's gemaakt en daaruit is het nummer af te lezen. Het maakt ook duidelijk dat de netbeheerder wel moeite doet om omstanders duidelijk te maken dat met de inhoud niet gespot moet worden: nieuwe hoogspanning-sticker. Maar getuige de tekst op de foto rechts onder, wordt een van de deuren ook als reclamezuil gebruikt. Blijft de vraag hoeveel "bezoekers" dat zullen lezen. Afgezien natuurlijk van een paar e-huisjes gekken.

En dit is inderdaad het meest met grafiti ondergekladderde e-huisje wat op deze site staat. En met die struiken ervoor, ziet zelfs dat niemand...

Foto hieronder van Joep, d.d. 21 november 2008.

E-huisjes

Twee foto's hieronder van Joep, 21 november 2008.

 

Vorige

Volgende

Made with Namu6